Η MVG με αίσθημα ευθύνης και την τεχνογνωσία που διαθέτει από την πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων θέρμανσης μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και επισκευή των λεβήτων του γερμανικού οίκου Viessmann. Η συντήρηση του λέβητα είναι ευθύνη του καταναλωτή και θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Η συντηρήση πραγματοποιείται για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του λέβητα, η μέγιστη απόδοση και οικονομία και η επιμήκυνση ζωής του λέβητα. Το service ή οποιαδήποτε άλλη εργασία θα πρέπει να πραγματοποιείται από πιστοποιημένους συντηρητές.

Πιστοποιημένοι Συντηρητές

Το τεχνικό τμήμα της MVG αποτελείται από πιστοποιημένους συντηρητές με πολυετή εμπειρία στον χώρο και τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις αντιμετώπισης βλαβών των καυστήρων Viessmann. Επιπλέον, παρέχεται 24ωρη τηλεφωνίκη υποστήριξη καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Ανταλλακτικά

Η MVG έχει στο απόθεμά της όλους τους κωδικούς προϊόντων της Viessmann δίνοντας το πλεονέκτημα οποιαδήποτε επισκευή του λέβητα να ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονκό διάστημα δίχως να απαιτείται χρόνος για την εξεύρεση του κατάλληλου ανταλλακτικού. 

Βλάβη - Συντήρηση

Για να κλείσετε ένα ραντεβού με τεχνικό της εταιρείας μας στον χώρο σας καλέστε στο 2310 80 23 53 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε το συντομέτρο δυνατόν μαζί σας.