Η MVG σε συνεργασία με την Metalica Α.Ε από τον Ιανουάριο του 2018 έχει πιστοποιηθεί ως εξουσιοδοτημένο service της Immergas Hellas. Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλους τους τύπους λέβητα (συμβατικούς, συμπύκνωσης, υβριδικούς) της Immergas Hellas.


Εξουσιοδοτημένο Service Immergas Hellas 


Ανταλλακτικά

Η MVG έχει στο απόθεμά της όλους τους κωδικούς προϊόντων της Immergas δίνοντας το πλεονέκτημα οποιαδήποτε επισκευή του λέβητα να ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονκό διάστημα δίχως να απαιτείται χρόνος για την εξεύρεση του κατάλληλου ανταλλακτικού. 

Πιστοποιημένοι Συντηρητές

Το τεχνικό τμήμα της M V G αποτελείται από πιστοποιημένους συντηρητές με πολυετή εμπειρία στον χώρο και τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις αντιμετώπισης βλαβών των καυστήρων Immergas.

Συντήρηση

Η συντήρηση του λέβητα φυσικού αερίου είναι ευθύνη του καταναλωτή και πρέπει να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. Οι εργασίες συντήρησης του λέβητα θα πρέπει να πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους συντηρητές για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του λέβητα, η εξοικόνομηση ενέργειας με ταυτόχρονη μέγιστη απόδοση του λέβητα και επιμήκυνση της ζωής του λέβητα. Με αίσθημα ευθύνης το τεχνικό τμήμα της MVG σας υπενθυμίζει το χρονικό διάστημα που πρέπει να γίνει η ετήσια συντήρηση του λέβητα.

Βλάβη - Συντήρηση

Για να κλείσετε ένα ραντεβού με τεχνικό της εταιρείας μας στον χώρο σας καλέστε στο 2310 80 23 53 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε το συντομέτρο δυνατόν μαζί σας.