Η εταιρεία


Ιστορία

Η MVG είναι η εξέλιξη της Physical που ιδρύθηκε το 2006 και δραστηροποείται στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης με φυσικό αέριο, υγραέριο και πετρέλαιο. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη με δύο καταστήματα, ένα στην δυτική πλευρά της πόλης, στην Σταυρούπολη και ένα στην ανατολική πλευρά της πόλης στην περιοχή της Ανάληψης και δραστηροποιείται σε όλο τον Ν. Θεσσαλονίκης. Η πολυετή εμπειρία στον χώρο μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης τόσο για οικειακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση εμπορεύεται λέβητες φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, boiler αερίου και έχει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τους λέβητες φυσικού αερίου.

Εταιρική Ικανότητα

Η MVG αποτελείται από τρία τμήματα. Από το κατασκευαστικό κομμάτι της εταιρείας που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει την εσωτερική εγκατάσταση, από το μηχανολογικό τμήμα που έχει την ευθύνη και επίβλεψη των έργων καθώς και την κατάθεση των απαιτούμενων μελετών και δικαιολογητικών, από το τεχνικό τμήμα που προσφέρει συνεχή τεχνική υποστήριξη στους λέβητες σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα μπορεί να αναλάβει και την συντήρηση ή επισκευή του λέβητα. Η εταιρεία έχει δικό της τμήμα θερμουδραυλικών και δεν κάνει χρήση εξωτερικών συνεργατών για να μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των εργασιών της.

Υπηρεσίες

Στο κομμάτι των υπηρεσιών, η MVG μπορεί να αναλάβει το συμβόλαιο με τον πάροχο φυσικού αερίου ή και την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας σε συνεργασία με την Protergia του ομίλου Μυτιληναίου. Επιπλέον, αναλαμβάνει εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, υγραερίου και πετρελαίου καθώς και την ετήσια συντήρηση και επισκευή στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, υγραερίου. Τέλος, λειτουργεί και εμπορικό κατάστημα με ανταλλακτικά για τους λέβητες και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών Immergas και Viessmann. Από τον Ιανουάριο του 2018 η M V G αποτελεί εξουσιοδοτημένο service της Immergas Hellas.

Στόχοι

Στόχος της MVG είναι να πρωτοστατεί στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την πολυετή εμπειρία της στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης να μετουσιώνεται σε ουσιαστικές και ποιοτικές λύσεις για τον πελάτη. Παράλληλα φροντίζει να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογιίες στον τομέα της θέρμανσης, να εκπαιδεύει το προσωπικό της και να προσφέρει την εγγύηση της MVG στις υπηρεσίες της.