Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. - Περισσότερα - Συμφωνώ

Protergia


Η M V G σε συνεργασία με την Protergia προσφέρει οικονομικές λύσεις για το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι σας. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει αντί για εσάς να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνδεθείτε με το δίκτυο φυσικού αερίου της Protergia ή ηλεκτρικού ρεύματοςτης Protergia.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της εταιρείας που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με την εμπορική ονομασία Protergia, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου με περισσότερες από 100.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει ένα καινούργιο δρόμο με νέες πιο φωτεινές και θερμικές δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 65 10 95